ИСПОРАКА ШИРУМ ЦЕЛА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА
  • ПИРЕЈА: тел: 210 4225134 
  • СОЛУН: тел: 2310 705400 
  • СКОПЈЕ: тел: +389 2 3256553 
  • info@boznos.mk
North Macedonian (NMK)
CART
 x 

ПРОСЛАВУВАЊЕ 70 ГОДИНИ ОД ПОСТОЕЊЕТО НА CHR. BOZNOS & SON SA

CHR. BOZNOS & SON SA наврши 70 години во сабота, 13 јануари 2019 година и оддаде почит на својот основач Јоргос Бознос за време на еден прекрасен настан што се одржа во Кифисија, во свечената сала 101.

Кратки воведни обраќања имаа управниот директор Харалампос Харалампопулос како претставник на четвртата генерација во управата на друштвото, но и претставници на третата генерација, Теодорос Харалампопулос и Атина Бозну Харалампопулу како паралела на Јоргос Бознос и CHR. BOZNOS & SON SA.

.Ekdilosi 3

г-ѓа Атина Бозну Харалампопулу
Потоа следуваше обраќањето на Јоргос Бознос при што ги „откри“ тајните на неговата успешна кариера и лична филозофија, што ќе ги води идните генерации.

Ekdilosi 2

г. Јоргос Бознос

На настанот присуствуваа акционерите и одборот на директори на друштвото, како и сите вработени со своите семејства, поранешните пензионирани вработени, но и пријатели и роднини што се запознале со друштвото и Јоргос Бознос во текот на сите овие години.

Вечерта помина во топла и пријатна атмосфера, при што сите присутни евоцираа спомени од своето познанство со Јоргос Бознос или од нивното партнерство со друштвото па дури и од својот професионален живот и сите се чувствуваа како едно големо и силно семејство. 
На крајот од настанот, посакавме да бидеме присутни и да ја прославиме заедно и следната 80 годишнина на друштвото и придонесот на Јоргос Бознос во него

Ekdilosi 1     

г-ѓа Атина Бозну Харалампопулу со г. Јоргос Бознос. 

 Ekdilosi 4

Г. Јоргос Бознос прими комеморативен подарок за 70 годишнина од г. Харалампос Харалампопулос.