ИСПОРАКА ШИРУМ ЦЕЛА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА
  • ПИРЕЈА: тел: 210 4225134 
  • СОЛУН: тел: 2310 705400 
  • СКОПЈЕ: тел: +389 2 3256553 
  • info@boznos.mk
North Macedonian (NMK)
CART
 x 

Нова соработка на БОЗНОС со CMCO Columbus McKinnon (YALE)

Компанијата CHR. BOZNOS AND SON SA, пионер во областа трансмисија на електрична енергија и подигнувачка опрема повеќе од 70 години, со големо задоволство најавува ексклузивната дистрибуција на палетата на производи CMCO COLUMBUS McKINNON во Грција.

Производите произведени и достапни за продажба од CMCO COLUMBUS McKINNON се следниве:

Винчи – Рачни дигалки со крцканње - тролеј YALE

Хидраулични системи за подигнување YALE

Ремени за подигнување - врзување YALETEX

ТИГРИП зграпчува

Cranks - рачни винчи PFAFF

Кранови на столбови – Мостни кранови – Кранови за подигнување YALE

Опрема за работилница / машинска продавница

Колички - камиони со палети - платформи - електрични кларкови

Следејќи ја својата политика, компанијата CHR. BOZNOS & SON SA со поддршка на COLUMBUSMcKINNON се грижи за услугите на клиенти по продажбата,

имајќи ја целата палета на дополнителни додатоци и резервни делови на горенаведените производи.

Услуги- Достапност

Компанијата CHR. BOZNOS AND SON SA ги обезбедува следниве услуги:

Непосредна достапност на електрични дигалки од 250 - 2000 кг и рачни дигалки од 500 - 2000 кг според барањата за подигање на клиентите

Контрола и превентивно одржување на дигалките

Конверзии во дигалки според барањата на секој клиент (промена на висината на подигнување, промена од фиксна суспензија во суспензија со рачно

или електрична количка и сл.)

Сервис

Компанијата CHR. BOZNOS AND SON SA официјално ја презеде техничката поддршка на дигалките Columbus McKinnon. Овозможува бесплатен телефон

поддршка за непосредно решавање на проблемите со клиентите. Во случај проблемот да не може да се реши по телефон, можно е техничарот да ги посети

простории на клиентот за интервенција на лице место. Алтернативно, клиентот може да ја испрати својата дигалка до специјално дизајниран оддел во седиштето на компанијата во Пиреја. По прегледот, до клиентот се испраќа извештај, со кој се известува за проблемот и трошоците за поправка (резервни делови и работа).

Техничарите на компанијата се обучени и сертифицирани од фабриката на CMCO во Германија. Во своето седиште во Пиреја, компанијата поседува специјални машини за тестирање, како и цел спектар на резервни делови за дигалки со што овозможува брза услуга.

Сертификација

Сите видови Columbus McKinnon дигалки се придружени со сите потребни сертификати според законот на Европската унија.