ИСПОРАКА ШИРУМ ЦЕЛА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА
  • ПИРЕЈА: тел: 210 4225134 
  • СОЛУН: тел: 2310 705400 
  • СКОПЈЕ: тел: +389 2 3256553 
  • info@boznos.mk
North Macedonian (NMK)
CART
 x 

УСПЕШНА ПРИКАЗНА „ОД HBC-RADIOMATIC”

Од работата на двајцата пионери во безжичната технологија до високо-технолошка глобална компанија - ова е, накратко, приказна за HBC-radiomatic GmbH. Во текот на над 65 години, друштвото разви и произведува висококвалитетни системи за безжична


Денес, HBC-radiomatic далечински управувачи се барани низ целиот свет. Глобалната мрежа за продажба и услуги со 7 подружници и над 40 доверливи контакти, гарантира брза достапност на HBC- radiomatic производи во повеќе од 60 земји.
HBC-radiomatic е синоним за одличен квалитет веќе над 60 години. Денес, над 90% од материјалот за далечински управувачи од HBC се произведува во фабриката на друштвото во Крајлсхајм, Германија. Исто така, друштвото е сертифицирано од DIN EN ISO 9001: 2008.